[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Voor bedrijven heeft Fysiotherapie Plato een product ontwikkeld om uw werknemers zo gezond mogelijk te houden en uw verzuimkosten dus zo laag mogelijk.

Functional movement screen (FMS):

Met deze test onderzoeken wij het gehele lichaam en screenen wij of er een verhoogd risico is op blessures bij deze persoon. Naast eerdere lichamelijke klachten is asymmetrisch en dysfunctioneel bewegen een grote voorspeller op klachten in de toekomst. Met de Functional Movement Screen zijn wij op zoek naar deze zwakste schakels in het lichaam, zodat deze vervolgens specifiek aangepakt kunnen worden.
Voor wie is de Functional Movement Screen?
Met name voor personen die in het verleden eerder lichamelijke klachten hebben gehad is de FMS een must. De eerdere klachten hebben hoogst waarschijnlijk hun sporen achter gelaten in het bewegingspatroon van deze persoon (verminderde spierkracht, stabiliteit, lenigheid, etc.) waardoor deze persoon minder belastbaar zal zijn en een grotere kans heeft op nieuw ziekteverzuim. Iemand die goed beweegt heeft minder kans op blessures. De FMS is uiterst geschikt voor het opsporen van de zwakke schakels in het bewegingspatroon en geeft een harde waarde als uitkomst. Wanneer wij weten waar de zwakke schakel zit dan kunnen wij de FMS score als kapstok gebruiken voor een progressief oefenschema om deze waarde binnen de criteria te krijgen en zo de kans op nieuw ziekteverzuim te minimaliseren.
Voor mensen die al klachten hebben is de FMS niet geschikt. Dan kunt u beter kiezen voor een echodiagnose of een fysiotherapeutisch consult of een FSMA (functional selective movement assesment).
Kosten voor de FMS zijn:
€49  voor 1e onderzoek FMS en trainingsschema.
€28 vervolgonderzoek.
€28 aanpassen trainingsschema.

[/vc_column_text][mbuttons color=”b_orange-1-dark” b_size=”buton-mini” transition=”buton-1″ url=”javascript:javascript:history.go(-1)”]Vorige[/mbuttons][/vc_column][/vc_row]