[vc_row][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1418154045761{padding-right: 20px !important;padding-left: 55px !important;}”][vc_column_text]

Percutane Electrolyse is een innovatieve behandelvorm voor de behandeling van chronische peesklachten. De behandeling duurt kort, is efficiënt en wordt uitgevoerd met minimale pijn voor de patiënt.
Praktisch gezien bestaat de EPTE therapie uit enkele behandelsessies waarbij een acupunctuur- of dry needle-naald onder echogeleiding naar het aangedane gebied gebracht. Door het EPTE apparaat wordt met een lage intensiteit de elektrische stroom toegediend. Dit zet een aantal chemische en fysiologische processen in gang die leiden tot weefselherstel.
Bent u benieuwd of deze therapie ook uw klachten zou kunnen verhelpen?
Maak dan een afspraak om allereerst de juiste diagnose te stellen. Om deze diagnose zuiver te kunnen stellen wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde echoapparatuur en beschikt Fysiotherapie Plato over een ervaren echografist.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1418154059025{padding-right: 55px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column_text]

Maak direct een afspraak:

[/vc_column_text][contact-form-7 404 "Not Found"][/vc_column][/vc_row]