Oefentherapie bij artrose aan heup of knie in de basisverzekering.
Sinds 1 januari worden de eerste 12 behandelingen oefentherapie bij artrose aan heup of knie vanuit de basisverzekering vergoed.

Wat betekent dit voor de patiënt?
Heeft u last van uw knie of heup en is er bij u artrose geconstateerd? Dan kunt u met de verwijsbrief van de Huisarts of specialist direct naar de Fysiotherapeut. U ontvangt de eerste 12 behandelingen uit de basisverzekering (dus bovenop uw aanvullend pakket!) LET OP dit gaat dus wel ten koste van uw eigen risico.

Maakt u toch al ieder jaar gebruik van uw basisverzekering, (omdat u medicijnen gebruikt of gaat u vaak naar een dokter) dan is gebruik van deze regeling zeer voordelig voor u. Op deze manier heeft u recht om de knie of heup, onder begeleiding van een fysiotherapeut, weer belastbaar te trainen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Bij Fysiotherapie Plato hebben wij een zeer moderne sportschool en enthousiaste fysiotherapeuten die u kunnen begeleiding in uw training. Kijk op www.fysiotherapieplato.nl of kom gerust een keer langs om te kijken wat wij u te bieden hebben.