Corona crisis

Het is algemeen bekend dat de huidige corona crisis een grote impact heeft op de samenleving. Ook fysiotherapie is momenteel niet hetzelfde, waardoor er door de fysiotherapeuten van Plato een aantal oplossingen zijn getroffen.

 

Tijdens kantooruren is Fysiotherapie Plato nog steeds bereikbaar voor eventuele vragen. Daarnaast is het ondanks de huidige maatregelen vanuit de regering en het RIVM, gewoon mogelijk om voor spoedgevallen een afspraak te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van een checklist, die er voor moet zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt voor zowel de patiënt, als de therapeut. Mocht u dus ernstige klachten ervaren, kunt u gewoon tijdens kantooruren bellen naar Plato, en een afspraak maken.

 

Fysiotelefoon

Mocht u klachten ervaren, maar het toch niet prettig vinden om hiervoor een afspraak te maken, of zijn de klachten niet van dusdanige aard, dat er slechts advies nodig is? Fysiotherapie Plato heeft de fysiotelefoon in het leven geroepen. U kunt hier simpelweg uw klachten bespreekbaar maken middels een whatsapp berichtje, en de fysiotherapeut zal samen met u tot een geschikte oplossing proberen te komen. Dit kan zijn in de vorm van oefeningen, maar ook een telefoongesprek om de klachten nog even verder uit te vragen.

App naar 0625177646

 

Nazorg Corona

Mocht u getroffen zijn door het corona virus, dan is er in vele gevallen goede nazorg nodig. De fysiotherapeuten van Plato ontwikkelden een revalidatieprogramma gericht op het revalideren na een ziekbed t.g.v. Corona . Meer informatie hierover zal snel volgen!

 

Heeft u verdere vragen? Neem gerust contact op met Fysiotherapie Plato in Volendam en Heerhugowaard. 0299650740