Blog

Heeft u last van HOOFDPIJN? Nu is de oplossing nog doeltreffender geworden.

By: | Tags: , , , , , , | Comments: 0 | oktober 16th, 2017

Al geruime tijd is bij Fysiotherapie PLATO een fysiotherapeut aan het werk die o.a. gespecialiseerd is in het behandelen van hoofdpijn. Dennis heeft dé hoofdpijntherapie opleiding gedaan van de Hoofdpijn Guru ‘Dean Watson’. Inmiddels heeft Dennis met behulp van deze therapie al vele mensen van hun klachten kunnen verlossen.

Voor het behandelen van andere lichamelijke klachten maken bijna alle therapeuten bij Fysiotherapie Plato gebruik van “dry needling”. Deze therapie is erg doeltreffend voor uitstralingsklachten. Er wordt uitgegaan dat een deel van de pijnklachten veroorzaakt wordt door een pijnpunt in de spier (triggerpoint). Dit pijnpunt geeft specifieke pijn verderop in het lichaam (referred pain). Voor pijnpunten in de nek is het uitstralingsgebied bijna altijd gelokaliseerd in het hoofd en geeft dus hoofdpijn!

In september 2017 heeft Dennis succesvol de opleiding Dry Needling van de wervelkolom afgerond. Nu kan hij alle spier gerelateerde hoofdpijnklachten nog beter behandelen. Samen met de Watson therapie maakt hem dit dé hoofdpijn specialist.

 

Blijf dus niet langer met hoofdpijnklachten (en overbodige medicatie) rondlopen en kijk wat Fysiotherapie Plato voor u kan doen. Bel 0299 650740 om een afspraak te maken. (zowel in Heerhugowaard als in Volendam!)

Dennis Hurkmans met de “meester” Dean Watson

Leave a Reply