Fysiotherapie Volendam

Fysiotherapie Plato in Volendam biedt de laatste behandelmethoden aan en combineert dit met een intensieve massage methode om zo een breed scala aan lichamelijke klachten effectief te kunnen behandelen.
Lees meer

Fysiotherapie Voledam

Fysiotherapie Plato in Volendam biedt de laatste behandelmethoden aan en combineert dit met een intensieve massage methode om zo een breed scala aan lichamelijke klachten effectief te kunnen behandelen.
Lees meer
Volendam

Mgr. C. Veermanlaan 6
1131 KH Volendam

Bel: 0299-650740
Openingstijden

Maandag – vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag 9:00-12:00

Heerhugowaard

J. Duikerweg 8
1703 DH Heerhugowaard

Bel: 072-5345737

Fysiotherapie Volendam

Voor de beste fysiotherapie kunt u in Volendam terecht bij Fysiotherapie Plato. Al sinds 2006 onderscheiden onze therapeuten zich door een eigen, holistische filosofie en behandelmethode.

Wij zijn van mening dat een lichaam dat klachten ervaart, anders gaat functioneren en bewegen dan normaal. Vaak gaat men dan bewegingen vermijden of elders in het lichaam overcompenseren, waardoor nieuwe klachten kunnen ontstaan. Behandeling en herstel moeten dan ook niet uitsluitend gericht zijn op de oorspronkelijke klacht maar op het gehele lichaam.

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het intensief en handmatig behandelen van het lichaam als geheel: de spieren, gewrichten en orgaansystemen staan allemaal met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar positief en negatief. Onze experts brengen uw lichaam graag weer in balans.

Tijdens de behandeling van uw klachten maken wij regelmatig gebruik van onze eigen moderne sportschool.

Naast de meer algemene fysiotherapie, biedt Fysiotherapie Plato gespecialiseerde zorg aan op het gebied van artrose, postoperatieve revalidatie en COPD.

Artrose
Artrose is een aandoening aan de gewrichten. In uw gewrichten zit kraakbeen tussen de twee botuiteinden. Bij artrose wordt dat kraakbeen dunner en de kwaliteit neemt af. Er kan dan een zwelling ontstaan, die zorgt voor pijn bij het bewegen. Deze pijn neemt meestal toe gedurende de dag. Veel cliënten bewegen dan steeds minder met het aangedane gewricht waardoor stijfheid ontstaat. Bij fysiotherapie Plato kunt u leren om het aangedane gewricht toch op een verantwoorde manier te bewegen, zodat de pijn vermindert.

Postoperatieve revalidatie
Na een operatie aan één van uw gewrichten kan het noodzakelijk of verstandig zijn om te worden behandeld door een fysiotherapeut. Dit heeft als doel om de aangedane gewrichtsfunctie te herstellen en verbeteren, zodat u minder beperkingen en pijnklachten ervaart. Veel van onze cliënten bewegen na de revalidatie beter dan vóór hun operatie.

COPD
COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Ademen gaat moeizamer en u heeft minder energie. Doordat u minder zuurstof binnenkrijgt, kunnen normale dingen in het dagelijks leven zwaarder worden. U heeft bijvoorbeeld moeite met traplopen of omkleden. Ook kunt u met COPD longaanvallen krijgen, waarbij u een vergrote benauwdheid ervaart. Fysiotherapie kan deze longaanvallen helpen voorkomen of uitstellen. Met onze speciale COPD-fysio wordt er gericht gewerkt aan het verbeteren van de conditie van de longen, zodat deze niet verder achteruit gaan.

Al kom je uit Edam, Katwoude, Zedde, Axwijk, Middelie, Warder, Monnickendam, Kwadijk, Broek in Waterland, dan ben je ook van harte welkom bij ons op locatie in Volendam.

Patiënten waarderen
Fysiotherapie Plato met een
8.9
Lees meer klantenervaringen