Fysiotherapie Heerhugowaard

Fysiotherapie Plato in Heerhugowaard biedt de laatste behandelmethoden aan en combineert dit met een intensieve massage methode om zo een breed scala aan lichamelijke klachten effectief te kunnen behandelen.
Lees meer

Fysiotherapie Heerhugowaard

Fysiotherapie Plato in Heerhugowaard biedt de laatste behandelmethoden aan en combineert dit met een intensieve massage methode om zo een breed scala aan lichamelijke klachten effectief te kunnen behandelen.
Lees meer
Volendam

Mgr. C. Veermanlaan 6
1131 KH Volendam

Bel: 0299-650740
Openingstijden

Maandag – vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 9:00-16:00
Zondag 9:00-12:00

Heerhugowaard

J. Duikerweg 8
1703 DH Heerhugowaard

Bel: 072-5345737

Fysiotherapie Heerhugowaard

Voor fysiotherapie in Heerhugowaard kunt u terecht bij Fysiotherapie Plato. Sinds 2006 onderscheiden de therapeuten van Fysiotherapie Plato zich door een eigen filosofie en behandelmethode. Wij zijn van mening dat een lichaam door lichamelijke klachten anders beweegt, functioneert en herstelt. Het lichaam is als het ware uit evenwicht. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het intensief en handmatig behandelen van het gehele lichaam (spieren, gewrichten, orgaansystemen etc.). Ook biedt Fysiotherapie Plato gespecialiseerde zorg aan op het gebied van artrose, postoperatieve revalidatie, COPD en nog veel meer. Voor onder meer deze klachten kunt u ook gebruik maken van onze moderne sportschool.

Artrose
Artrose is een aandoening aan de gewrichten. In een gewricht zit kraakbeen tussen de twee botuiteinden. Bij artrose wordt dat kraakbeen dunner en van een mindere kwaliteit. Er kan dan een zwelling ontstaan. Het gewricht doet pijn bij het bewegen. Deze pijn neemt meestal toe gedurende de dag. Stijfheid van het gewricht is een veelvoorkomend symptoom van artrose. Meestal verdwijnt deze stijfheid door het gewricht te bewegen. Met fysiotherapie in Heerhugowaard kunt u leren om het aangedane gewricht op een verantwoorde manier te bewegen, zodat de pijn vermindert.

Postoperatieve revalidatie
Na een operatie aan èèn van van uw gewrichten is het verstandig om te revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit heeft als doel om de aangedane gewrichtsfunctie te verbeteren, zodat u minder pijnklachten ervaart. Met behulp van fysiotherapie in Heerhugowaard kunt u het aangedane gewricht helpen herstellen.

COPD
COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) is een longziekte waarbij de longen zijn beschadigd. Ademen gaat moeizamer en u heeft minder energie. Doordat u minder zuurstof heeft, kunnen normale dingen in het dagelijks leven lastig zijn. U heeft bijvoorbeeld moeite met traplopen of het lukt lastig om uw kleding aan en uit te trekken. Fysiotherapie kan longaanvallen bij COPD voorkomen of uitstellen. Met fysiotherapie wordt er gericht gewerkt aan de conditie van de longen, zodat deze niet verder achteruit gaan. Met fysiotherapie in Heerhugowaard kunt u de conditie van uw longen helpen verbeteren.

Al kom je uit Broek op Langedijk, Sint Pancras, Obdam, De Noord, Oud Karspel, Zuid Scharwaoude, Hensbroek, Noord Scharwoude, Oterleek, Oudorp, dan ben je ook van harte welkom bij ons op locatie in Heerhugowaard.

Patiënten waarderen
Fysiotherapie Plato met een
8.9
Lees meer klantenervaringen