Wat is echografie?

Een inzichtelijke diagnose

Echografie is van onschatbare waarde om uw klachten inzichtelijk te maken. Hierdoor kan er bepaald worden welke behandeling het beste gedaan kan worden zodat u sneller van uw klachten verlost bent. Ons echo-apparaat is een van de meest moderne en geavanceerde apparaten waar de exacte locatie van een spierscheur, kalkafzetting, (slijmbeurs)ontsteking etc. goed zichtbaar gemaakt kan worden. Het is een pijnloos en ongevaarlijk onderzoek zonder bijwerkingen en u kunt zelfs meekijken zodat u direct een duidelijk beeld krijgt van uw klacht. En indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie kost het onderzoek u helemaal niets!

 

Waarom Echografie bij Plato:
  •  Snel duidelijk inzicht in uw klachten
  •  Direct een passend behandelplan
  •  De beste apparatuur en een ervaren echografist
  •  Directe communicatie met uw huisarts
  • Echoverslag met foto’s per mail of op een USB stick
  •  Voorrang bij medische specialisten
Echo onderzoek van de schouder

Echo onderzoek van de schouder

Wist u dat diagnose van schouderpijn betrouwbaarder is met behulp van echografie dan met behulp van een MRI. Voor meer informatie klik HIER

Ervaring

R. de Boer te Heerhugowaard
: “Ik liep al geruime tijd met schouderpijn. Na een korte periode van rust werd het wel iets beter, maar het kwam iedere keer weer terug. Na een consult bij de huisarts werd ik verwezen voor een röntgenfoto, waar niets op te zien was. Tijdens een onderzoek bij Bastiaan Krul zag hij een klein botfragment dat gemist was op de röntgenfoto. Ik ben inmiddels geopereerd en ik heb geen klachten meer. Top.”
Vorige