Sport gerelateerde klachten

 

Sporten is gezond. Echter kan tijdens het sporten een blessure al snel ontstaan. Of dit nu komt door een trauma moment, of bijvoorbeeld het herhaaldelijk verkeerd uitvoeren van een oefening. Sportblessures zijn erg vervelend, en kunnen u ook belemmeren in het verder sporten. Bij fysiotherapie Plato zijn de fysiotherapeuten gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van deze blessures. Er wordt gewerkt middels de 3x R (Reset, Re-inforce and Reload) methode. Onze unieke handmatige behandeling (massages, mobilisaties en bindweefseltechnieken) is al jaren bewezen en geprezen.

 

Onze therapeut Barry de Wit is zelf toppersporter in het zaalvoetbal. Barry is al jaren een vaste waarde in het Nederlands team als keeper. Hij houdt dus niet alleen zijn doel schoon maar hij kan zich als geen ander verplaatsen in een sporter met een blessure. Zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen maakt hem dé fysiotherapeut die je wilt hebben indien een blessure je aan de kant houdt.

 

Heeft u verdere vragen over sportblessures? Neem dan gerust contact op met fysiotherapie Plato te Heerhugowaard en Volendam.